onsdag 27 februari 2013

MITT STJÄRNTECKEN

OXEN
 
Om du är född i Oxens tecken är du viljestark och har en jordnära inställning till livet, du har ett stort behov av trygghet och känner dig tryggast när du är hemma. Du är lätt att såra och har någon sårat dig så glömmer du det aldrig, även om du förlåter så finns taggen kvar. Har du en oxe till vän kan du räkna med att den ställer upp i vått och torrt. Oxen är ärlig, vänlig och tycker om vackra saker, de ser också bra ut! Mat, inredning, konst, sång och musik är oxens stora intressen.
 
Kärlek: Oxen är mycket sensuell och erotisk när han är förälskad. En oxe vill gärna ha en partner som är lugn och stabil framför en vildsint. Oxarna kan dock bli väldigt avundsjuka och det är inte bra i ett förhållande men på plussidan kan tilläggas att oxar gifter sig och är trogna sin partner hela livet.
 
Negativa sidor: Snabb att bedöma folk, mycket svartsjuk inte bara mot en älskad utan även vänner som han tycker om kan han bevaka svartsjukt. Oxen är tjurskallig, envis, lat och dominerande.
 
Arbete: Oxar gillar allt som växer och skönhet, yrken som passar oxar är konstnär, sångare, arkitekter, fotomodell mm. Oxen vill helst inte vara anställd och inordna sig bland andra, oxen älskar nämligen friheten att bestämma över sig själv och sitt eget arbete.
 
Hälsa: Oxens svaga punkt är halsen, de drabbas lätt av halsåkommor av olika slag och bör se till att inte bli kall om halsen. Dessutom lägger oxar lätt på sig för många kilon, förkärlek till god mat gör att han får kämpa mot vikten hela livet för att inte rent ut sagt bli fet.
 
 

 
 

Inga kommentarer: