VARFÖR BLOGGAR JAG OCH OM VAD?


Vad kul att just DU hittat hit.

2009 startade jag denna blogg för att jag älskar att skriva. Har alltid haft lätt för att skriva så sedan en tid tillbaka använder jag den just för att kunna skriva av mig då jag är en person som tänker mycket och som bär på mycket känslor och funderingar här i livet.

MEN den fick en helt annan betydelse i början på 2013. Du kan sedan dess läsa om min resa igenom och ur min djupa depression med allt vad det har inneburit. Den drabbade mig Februari 2013. Till proffshjälp hade jag läkare medicin och en fantastisk prat-is. Valde att börja skriva helt öppet om det sedan Februari 2014. Nyhet för många för några andra inte. I inlägget "THE STORY OF MY 2013" kan ni läsa min summering av året 2013.

TANKEN med bloggen är att jag skall kunna ha en plattform där jag kan samla mina tankar känslor och funderingar att kunna få ur mig det jag har behov av att få ur mig också att kunna gå tillbaka och berätta hur det var hur jag kände hur jag mådde hur jag tog mig igenom osv. Mitt hopp med att dela min depression på bloggen och in real life är att den ska hjälpa andra också att få sprida ut att man inte är ensam fast man känner sig så otroligt ensam. Delar även med mig av min vardag och mitt liv i övrigt, hela livets bergochdalbana helt enkelt mest gör jag det för att jag vill visa att man kan ta sig upp från det mörkaste och djupaste hål hur omöjligt det än känns, du har ditt liv och ditt öde i DIN hand. DU avgör.

HAR aldrig skämts över min depression men allt har sin bearbetnings-tid och accepterings-tid min egen tog lång tid nästan ett år, i början förstod jag inte vad som hände med mig mer än att jag varje vaken minut kände hur fruktansvärt dåligt jag mådde ända inifrån och ut, det var så mycket konstiga tankar och känslor. Var inte alls mig själv den tiden och kan än idag inte riktigt förstå hur det kan bli så men jag vet att mina intentioner alltid var goda och kommer alltid att vara men jag är också bara en människa här på jorden som försöker ta mig igenom livets prövningar, ibland får man försöka se till andras ögon och inte bara sina egna. Ja jag gör också fel och misstag, men jag står för dem och erkänner dem. Det som räknas för mig idag är att jag och mina nära vet. Har varit med om mycket i mitt liv hittills, det kommer alltid finnas där i min ryggsäck och det kommer dyka upp lite då och då så behovet av att skriva av mig kommer förmodligen alltid finnas där. Jag tror på att vara öppen och delande då blir livet desto lättare att leva lättare att vara människa och lättare att vara just DU för man är INTE sitt mående eller sin situation. Personligen hade jag inte tagit mig igenom allt detta utan min vilja mitt tålamod min styrka min prat-is min familj mina vänner och sist men inte minst min dröm, det är mitt hopp min glädje min styrka min vilja och mitt ljus i livet. Jobbat otroligt mycket med mig själv händelser och relationer från barndom till nu, hade jag inte tagit den hjälp jag tog i början på 2013 hade jag inte vart här idag, jag har äntligen efter 2 års kämpande kommit ända fram på denna väg. Jag tog mig igenom det och ur det. Idag är jag frisk och mår fantastiskt bra! Med ett hjärta fullt av tacksamhet ser jag livet med helt andra ögon idag.

IDAG fortsätter jag att blogga. Då mitt mående är bra och livet är så bra som det kan vara kanske bloggen inte kommer vara så fokuserad på min depression längre MEN jag kommer absolut dela med mig av tankar och känslor kring allt det jag gått igenom -hur det lär och speglar mig på livets fortsatta väg. Sommaren 2015 kommer jag att bli mamma, en stor dröm som äntligen snart är här och som har vart en stor drivkraft i allt som vart innan. Att ha kommit dit där jag är idag är den största och bästa vinsten jag kunde få!

Mitt fokus som driver mig är, du har ditt liv i din hand, DU avgör.


Kommentarer är varmt välkommet, frågor som ja kommentarer.